web counterweb counter

curea ceas din piele de struţ (Struthio camelus), 19 mm

Curea de ceas din piele de struţ (Struthio camelus), de culoare neagră, cusută cu aţă roşie, lăţime 20 mm, lungime 71 mm (partea cu cataramă) şi 107 mm (partea cu găuri), grosime 1,5 mm (distanţa între telescop şi carcasă); cureaua are 10 găuri cu pas de 7 mm. Cataramă argintie, oţel. Pielea de struţ este autentică şi provine dintr-o crescătorie de struţi. A fost tăbăcită şi prelucrată prin metode vegetale. Principala caracteristică a pieii de struţ este rezistenţa extraordinară la întindere sau rupere.

 

Ceasul dumneavoastră are nevoie de o curea din piele, elegantă şi mai ales rezistentă ? Gasiţi curele din piele de viţel, de capră, de şarpe, struţ, rechin sau pisică de mare la secţiunea „curele ceas”. Toate curelele sînt făcute la comandă, 100% hand-made, de la fălţuire şi croială pînă la cusătură şi\ sau gravură.

 

TOATE MATERIALELE SÎNT AUTENTICE ! Asta înseamnă că pielea de struţ este chiar de struţ, iar cea de şarpe chiar de şarpe. Există în magazine curele de ceas cu preţuri mult mai mari, pe care scrie „aligator” sau „croco”, dar care n-au văzut în viaţa lor nici măcar coada unui aligator ! La noi toate pieile din care se lucrează curelele de ceas sînt autentice. Acceptăm orice test.


Leave a Reply

error: Content is protected !!