Despre cumpararea unui ceas „de pe internet”

Share

Internetul a progresat perpetuu, iar oamenii au fost convinşi, de fiecare dată, să accepte noi paradigme, chiar dacă unele dintre ele le erau total necunoscute. De ce ? Internetul are foarte multe avantaje: usurinta in alegerea produsului, rapiditate în a comanda, uşurinţa livrării ş.a.m.d. Mai simplu, stai acasă în fotoliu, comod, şi îţi comanzi lucrurile preferate sau de care eşti pasionat.

 

În urmă cu mai bine de 20 de ani, cînd s-a lansat celebrul astăzi Amazon.com, acesta venea cu o foarte puternică componentă de poștă electronică, pentru că mulți oameni se temeau să-și încredințeze numărul de card unui site web. În numai 3 ani însă, comerțul online a devenit mainstream ! Să luăm un alt exemplu: eBay este o altă companie inovatoare cu care oamenii s-au obișnuit pe parcursul timpului. eBay a trecut prin momente grele, datorită aceluiaşi lucru: gîndirea convențională a oamenilor a refuzat iniţial, pur și simplu, să creadă că entități total necunoscute pot avea încredere unele în altele pentru a face comerț, pe nevăzute, pe Internet. Totuşi, site-uri ca eBay ne-au învățat nu doar să avem încredere în străini, ci chiar să avem încredere în sistemele pe care Internetul se pare că le produce regulat. E greu să ne imaginăm astăzi existența unor servicii ca Uber sau Airbnb fără ca societatea să fi învățat să trăiască, sa aibă încredere și să tranzacționeze virtual. Internetul a avut răbdare cu noi, ne-a învăţat metode noi de funcționare, ne-a instruit astfel încât să acceptăm noi forme de interacțiuni sociale și comportamente societale.

 

Aceasta pare a fi, de altfel, una din trăsăturile definitorii ale internetului, încă de la începutul istoriei lui: oamenii au învățat să aibă încredere în necunoscuţi și să aloce timp vieții virtuale. Majoritatea voastră, a celor care citiţi aceste rînduri, ați fi rîs, în urmă cu 10-15 ani, doar la ideea de a face operațiuni bancare online. Astăzi, multă lume transferă bani în conturi cu ajutorul telefoanelor smartphone. Vă cumpăraţi aparatură electronică, asigurări, mîncare, mobilă, maşini sau… ceasuri, cu ajutorul internetului, fără să vă deplasaţi nicăieri şi mai ales avînd acces la o informaţie inestimabilă ca valoare, la care n-aţi putea avea acces în nici un alt mod în afara internetului !

 

www.ceasuridecolectie.ro se înscrie în sfera preocupărilor unui număr din ce în ce mai ridicat de oameni, pasiunea pentru ceasuri vintage, pentru bijuterii mecanice ce îşi păstrează valoarea în timp. Ceasurile mecanice sau automatice, ceasurile digitale sau alte tipuri de ceasuri, pot fi achiziţionate de pe pagina noastră de internet. Garantăm autenticitatea ceasurilor noastre, buna funcţionalitate şi livrarea în condiţii deosebite de siguranţă. La cerere, oferim şi consultanţă de specialitate pentru alegerea unui cadou deosebit. Tot ce trebuie să faceţi este să ne daţi un telefon, şi ceasul dorit va pleca spre dumneavoastră 🙂

Comments

  1. Bună ziua.mă imteresează un ceas Dogma Prima 21. Evident să fie într.o stare cât se poate de bună și estetică și tehnică. Vă mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *