Unde reparăm ceasuri ? Recomandarea noastră

Share

90% dintre clienţi (şi nu numai) ne întreabă dacă le putem recomanda un ceasornicar „bun”. Dar pentru că ceasornicăria este o meserie care aduce venituri relativ mici, au rămas foarte puţini ceasornicari adevăraţi. Întîlneşti, în majoritatea oraşelor din România, multe prăvălii ce poartă pomposul nume de „Ceasornicărie”, însă în majoritatea lor dai de oameni care greşit se intitulează „ceasornicari”, ei fiind doar nişte schimbători de curele şi baterii (principalele lor surse de venit, unde au adaosuri de minim 100%). Mai există, foarte rar, cîte un ceasornicar priceput sau foarte priceput, de obicei dintre cei care au o tradiţie de familie în această meserie. Şi mai există şi excepţii. Ceasornicari care au pornit de jos, de la ucenicie, au făcut apoi şcoli (de obicei scumpe şi în ţări cu tradiţie – Elveţia sau Marea Britanie), au lucrat pentru firme renumite de ceasuri apoi, firesc, şi-au deschis propria afacere în domeniu.

 

Dacă ar fi să recomandăm un ceasornicar, atunci ne-am opri, fără nici o ezitare, asupra lui Adrian Sîrbu ! E-adevărat că locuieşte în Anglia, unde are şi atelierul şi laboratorul de orologerie, dar pasiunea sa pentru ceasuri şi profesionalismul susţinut de şcoli şi cursuri de elită fac ca acest lucru să fie doar un amănunt. Pasiunea lui pentru orologerie a început încă din şcoala generală, din curiozitate. La 13 ani, după şcoală, mergea uneori la un bătrîn ceasornicar să înveţe secretele meseriei. După terminarea facultăţii, pasiunea a continuat şi a lucrat ca ceasornicar independent o vreme, apoi pentru un retailer prestigios, apoi… Apoi a ajuns la Breitling. Cu multiple specializări în Elveţia, Adrian Sîrbu a ajuns unul dintre cei mai buni ceasornicari, iar după cîţiva ani la Breitling şi-a deschis lîngă Londra, într-o zonă extrem de bine cotată, propria ceasornicărie, împreună cu un prieten. Astăzi, are atîtea comenzi încît lista de aşteptare se întinde pe o bună perioadă de timp, însă ceasurile care trec prin mîinile lui se întorc fericite la proprietari şi funcţionează perfect o perioadă îndelungată.

 

www.ceasuridecolectie.ro colaborează constant cu Adrian Sîrbu, pe care îl recomandăm oricărui client. Prin intermediul nostru puteţi lua legătura cu el, pentru reparaţii, revizii sau restaurări.

 

Clienţii noştri beneficiază de o reducere de 10% la orice lucrare executată de acest temerar şi priceput ceasornicar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *