web counterweb counter

Curea ceas, din piele de piton

Curea de ceas din piele de piton, dublată cu piele de capră, lăţime 17 mm, lungime 78 mm (partea cu cataramă) şi 129 mm (partea cu găuri), grosime 2 mm (distanţa între telescop şi carcasă); cureaua are 5 găuri cu pas de 6 mm, prima gaură la 20 mm de vîrful curelei. Pielea de piton este autentică şi provine dintr-un laborator de cercetări. A fost tăbăcită şi prelucrată prin metode vegetale. Pielea nu a fost vopsită, modelele de pe solzi fiind specifice pitonului.

Acest produs nu este de vînzare, este doar cu titlu de prezentare ! Pentru comenzi, ne puteţi contacta.

Ceasul dumneavoastră are nevoie de o curea din piele, elegantă şi mai ales rezistentă ? Gasiţi curele din piele de viţel, de capră, de şarpe, struţ, rechin sau pisică de mare la secţiunea „curele ceas”. Toate curelele sînt făcute la comandă, 100% hand-made, de la fălţuire şi croială pînă la cusătură şi\ sau gravură.

TOATE PIEILE SÎNT AUTENTICE ! Asta înseamnă că pielea de struţ este chiar de struţ, iar cea de şarpe chiar de şarpe. Există în magazine curele de ceas cu preţuri mult mai mari, pe care scrie „aligator” sau „croco”, dar care n-au văzut în viaţa lor nici măcar coada unui aligator ! La noi toate pieile din care se lucrează curelele de ceas sînt autentice. Acceptăm orice test.

Pentru executarea în condiţii optime a unei curele hand-made din piele sînt necesare dimensiunile EXACTE ale curelei (dimensiunea între anse, distanţa între carcasă şi telescop, lungimea celor două părţi ale curelei, numărul găurilor şi distanţa (pasul) între ele începînd de la prima faţă de vîrf), o cataramă şi indicaţii privind culoarea pielii şi a aţei cu care trebuie cusută. Dacă clientul nu are cataramă putem pune noi una (de bună calitate), pe care clientul o va accepta aşa cum este, fără reclamaţii ulterioare. De asemenea, cureaua va fi executată respectînd întocmai indicaţiile clientului şi nu primim reclamaţii ulterioare. O altă variantă (cea mai eficientă, în opinia noastră) este să ne trimiteţi ceasul şi noi să executăm cureaua după el. Garantăm returnarea în bune condiţii a ceasului. În condiţiile acestea, garantăm şi potrivirea perfectă a curelei între ansele ceasului. La cerere, cureaua poate fi gravată cu diverse motive.

Pentru curelele din piei exotice (şarpe, şopîrlă, struţ, rechin, pisică de mare etc.), designul depinde de pielea aflată pe stoc la acel moment (este posibil ca pielea de piton, sau de şarpe leopard, să nu fie pe stoc, dar să avem piele de viperă, de salamandră sau alte reptile.

Precizare importantă: nu ucidem animale ! Pieile sînt procurate din ferme sau crescătorii specializate (ferme de struţi, laboratoare de cercetări etc.) sau sînt recuperate de pe cîmp, de la animale sucombate din cauze naturale, tratate şi prelucrate de către specialişti.


Leave a Reply

error: Content is protected !!